Fysioterapia Helsinki | Fysioterapia-konsultit FTK Oy Helsinki

Fysioterapiaa Töölössä ja Kampissa

Fysioterapia-konsultit FTK Oy on tuki- ja liikuntaelinongelmien kuntoutukseen erikoistunut yksityinen fysioterapiaklinikka Helsingissä.

FTK on nyt osa valtakunnallista Fysiosta

Ilmeemme muuttuu, mutta samat tutut ja kokeneet ammattilaiset palvelevat sinua jatkossakin, entistä laajemmin. Fysioksella on 50 toimipistettä 24:llä paikkakunnalla ja se työllistää noin 300 fysioterapeuttia. Olemme Suomen suurin fysioterapiaketju.

Meille jokainen on tärkein

Fysios panostaa erityisesti aktiiviseen kuntoutukseen. Huippuammattilaisemme ovat sitoutuneita auttamaan ja olemaan tukenasi. Meille mikään vaiva ei ole liian iso eikä pieni. Tervetuloa Fysiokseen! Lue lisää www.fysios.fi

Fysioterapia-konsultit FTK Oy on tuki- ja liikuntaelinongelmien kuntoutukseen erikoistunut yksityinen fysioterapiaklinikka Helsingissä.

Varaa aika

 

Valitse sinulle sopiva aika, toimipiste ja terapeutti. Mikäli sinulla on maksusitoumus tukipohjallisiin tai lääkinnällisiin hoitotuotteisiin, ajanvaraus ainoastaan puhelimitse
010 237 7051

Palvelut

Palvelemme sinua kaikissa tuki- ja liikuntaelinten kuntoutukseen liittyvissä asioissa. Fysioterapeutin apua kaipaavat kärsivät monesti kivuista ja säryistä, jotka johtuvat hyvin usein epäedullisista kehon kuormitusolosuhteista. Tavoitteenamme onkin aikaansaada hyvinvoiva ja kivuton keho, jolle annetaan mahdollisuus parantaa itse itseään ja voida hyvin. Fysioterapian lisäksi saat meiltä myös erikoisosaamista vaativat hoidot sekä yksilölliset tukipohjalliset.

Palvelemme sinua kaikissa tuki-ja liikuntaelinten kuntoutukseen liittyvissä asioissa. Saat meiltä myös erikoisosaamista vaativat hoidot sekä yksilölliset tukipohjalliset.

Tutustu henkilökuntaan

Katso henkilökuntamme päätoimipiste ja erikoistuminen, jonka perusteella voit halutessasi valita sinulle sopivimman terapeutin. Voit myös aina kysyä sinulle sopivinta hoitoa tai neuvoa ajanvarauksen suhteen chätistämme, asiakaspalvelustamme 010 237 700 tai lähettämällä sähköpostia info.ftk@fysios.fi.

Katso henkilökuntamme toimipiste ja erikoistuminen, jonka perusteella voit halutessasi valita sinulle sopivimman terapeutin.

HENKILÖKUNTA »