FTK - ammattina liike | Fysioterapia-konsultit FTK Oy Helsinki

FTK - ammattina liike

FTK:lta löydät ammattitaitoisen tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon ja kuntoutukseen erikoistuneen henkilökunnan. TULE-ongelmien taustalla on hyvin usein löydettävissä kehon kannalta epäedulliset kuormitusolosuhteet, jotka voivat johtua lihastasapainon ja normaalin liikeryhdin häiriintymisestä. Ilman näiden taustojen perusteellista selvittämistä ja korjaamista jää hoito usein puolitiehen ja ongelmat pyrkivät uusiutumaan. Tavoitteenamme on löytää keinot kiputilojen hallintaan oikein suunnattujen ja ajoitettujen harjoitusohjelmien kautta. Pitkäjänteisen TULE-fysioterapian kulmakivi on omaehtoinen lihastasapainosta huolehtiminen.

Tarvittaessa FTK:lta löytyy hoidollista erikoisosaamista mm. erityyppisten pehmytkudos- ja nivelkäsittelyjen muodossa sekä yksilöllisten toiminnallisten tukipohjallisten valmistamisessa. Hoidon tavoitteena on kuormitusolosuhteiden optimoiminen, jotta keho annetaan mahdollisuus parantaa itse itseään ja voida hyvin.

Avustamme myös pitkäaikaisen kuntoutusohjelman suunnittelussa ja toteutuksessa kuten myös huippu-urheilussa fyysisten kunto-ominaisuuksien tai harjoittelun kuormitusvaikutuksien analysoimisessa ja kehittämisessä.

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@fysios.fi

 

Sanna Lindström

Vastaanottosihteeri
Ajanvaraus ja laskutusasiat

Jolanda Ehrström

Fysioterapeutti YAMK
Manipulatiivinen ft. / Maitland-concept®

Töölö

Janne Koponen

Fysioterapeutti AMK
Manipulatiivinen ft. / Maitland-concept®

Töölö

Tea Kanerva

Jalkaterapeutti
Vodder®- lymfaterapeutti

Töölö

Nina Ahonen

Fysioterapeutti AMK
erikoistuva manipulatiivinen ft. / Maitland-concept®

Kamppi

Riikka Viitanen

Fysioterapeutti
Manipulatiivinen ft. / Maitland-concept®

Jenni Nieminen

Apuvälineteknikko
Opintovapaalla